Hirdetés

Te is WhatsAppot használsz?



|

Az üzenetküldő immáron 1 milliárd olyan felhasználóval rendelkezik, aki minden nap aktívan használja.

Hirdetés

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a WhatsApp, amely nyilvánosságra hozta, hogy immáron több mint 1 milliárd napi aktív felhasználóval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ezek az emberek minden egyes nap használják az appot. A havi aktív felhasználók száma 1,3 milliárd jelenleg. 

Hirdetés

A WhatsApp további érdekes statisztikákat is közzétett. Minden egyes nap 55 milliárd üzenetet küldenek el a felhasználók, ezen felül pedig további 4,5 milliárd darab fotót. Videóból napi 1 milliárd darabot osztanak meg. 

Természetesen a nyelvi támogatás terén is sokat fejlődött az elmúlt évek során az alkalmazás, amely nem túl meglepő módon így 60 eltérő nyelvet támogat. Jan Koum, az üzenetküldő társalapítója pedig biztosította róla a felhasználókat, hogy a jövőben további hasznos és praktikus funkciókkal dobják fel a programot. 

Bár a WhatsApp a funkcióival nem akarja a Snapchatet megszorongatni, az üzenetküldés, hangüzenetek, hanghívások, kép- és videoküldés terén továbbra is az egyik legkedveltebb választás, Androidon és iOS-en egyaránt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.