Hirdetés

Te melyik prémium előfizetőnk vagy?



|

Assassin's Creed Origins, vezetékmentes zsebhangfal vagy éppen aktivitásmérő is választható az Arduino One kezdőszettünk és az alapcsomagunk mellé.

Hirdetés

Tegnap felgyulladtak az első gyertyák az adventi koszorúkon érzékeltetve a karácsony közeledtét. Az ünnepekre egy rendkívüli előfizetői akcióval készültünk, amely minden számítógép rajongónak remek vétel lehet, hiszen a 12 PC World magazin mellett, exkluzív szoftvereket, 1 TB tárhelyet, éves Kaspersky vírusvédelmet, egy Arduino kezdőszettet és egy válaszható ajándékot is tartalmaz mindössze 29 940 forintért. Legyen a megajándékozott a szeretted, vagy éppen saját magad érdemes sietned, ha még az ünnepek előtt le szeretnél csapni az ajándékokra, főként hogy a csomagokat csak korlátozott számban tudjuk biztosítani.

Hirdetés

Ezekből a válaszható termékekből választhatsz az alapcsomag és az Arduino szett tartalmán felül:
- Alcor Move aktivitásmérő
- Assassin's Creed Origins (Xbox One vagy PlayStation 4 doboz)
- Evolveo FitBand B2 aktivitásmérő
- Farming Simulator 19 (PC)
- Skullcandy Stash 6000 mAh powerbank
- Trust Lago vízálló Bluetooth-hangfal
- Trust Thoza vezetékmentes billentyűzet-egér kombó
- Trust Exos Plus VR headset
- Xiaomi Mi vezetékmentes zsebhangfal

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Sőt, a kevés az egylicences Office, hatlicences ajánlatukból is választhatsz, ez esetben az ajándék termék helyett az Egyszemélyes Office 365 előfizetést upgrade-elheted hatlicencesre mindössze 31 920 forintért, úgy hogy az Office 365 Otthoni előfizetése önmagában közel 30 ezer forintot ér.

További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.