Hirdetés

Te milyen beruházást tervezel a PC-d kapcsán 2023-ban?



|

Tudod már, hogy milyen hardverre fogsz költeni ebben az évben?

Hirdetés

Bár 2022 folyamán elkezdtünk kilábalni a koronavírus-járvány okozta chiphiányból, látványosan visszaszorult a kriptobányászat, és fokozatosan helyreálltak a szétzilálódott beszerzési láncok - még az olyan, nehezen beszerezhető termékekből is több landolt az üzletek polcain, mint a PlaySation 5 - az árak sajnálatosan magasak maradtak, sőt több esetben még emelkedtek is, köszönhetően a küszöbönálló újabb gazdasági válságnak.

Mindennek következtében egy komolyabb, munkára és/vagy játékra szánt asztali konfiguráció összeállítása, bővítése, vagy az említett céloknak megfelelő laptop beszerzése változatlanul hatalmas lyukat képes ütni a családi költségvetésen, ezért teljesen érthető, ha sokan elhalasztják az ilyen beruházásokat.

Hirdetés

Ez persze nem tartotta vissza a gyártókat attól, hogy rengeteg újdonságot mutassanak be a CES 2023-on, vagy akár már hónapokkal előtte. Éppen ezért kíváncsiak vagyunk rá, milyen PC-s fejlesztéseket terveztek idén.

Szavazni a szokásos módon tudtok, az alább felkínált válaszlehetőségek közül bökjetek rá arra, amelyik a leginkább igaz rátok. Természetesen jut  választható opció azoknak is, akik nem vesznek az égadta világon semmit, vagy nem akarnak szavazni, ám a válaszokra mégis kíváncsiak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.