Hirdetés

Így tedd el későbbre a Firefox lapjait



|

A Snooze Tabs kísérleti funkció egy későbbi időpontban nyitja meg újra a kiválasztott oldalt.

Hirdetés

Napjaink legjobb böngészői nem csak sokat tudnak, folyamatosan fejlesztik is azokat, és rendre új funkciókkal kísérleteznek. A Firefoxban is akadnak kísérleti funkciók. Aki a Mozilla szoftverének a stabil változatát használja, az kipróbálhatja ezeket a Tesztpilóta nevű beépülővel. 

Hirdetés

Az egyik izgalmas kísérleti funkció a Snooze Tabs. Ezt a Tesztpilóta kiegészítőn keresztül lehet aktiválni, és képes eltenni későbbre a megnyitott lapokat. Mi magunk adhatjuk meg, hogy pontosan mikor ugorjon fel ismét a bezárt oldal. 

Mindehhez első lépésben fel kell telepítened a Firefox Tesztpilóta beépülőt, majd ezután engedélyezned a Snooze Tabs funkciót. Az előbbit itt teheted meg, a kísérleti funkció engedélyezéséhez pedig ezt az oldalt kövesd

A Snooze Tabs engedélyezése után megjelenik egy harang alakú ikon a címsor mellett. Amikor erre rányomsz, egy menü jelenik meg időpontokkal, az adott laphoz. Ebben állíthatod be, hogy mikor nyíljon meg ismét az oldal: a mai napon, holnap, a hétvégén, a jövő héten, a jövő hónapban vagy a következő Firefox-megnyitáskor. Minden opciónál meg tudsz adni egy időpontot és egy dátumot, ehhez a felirat melletti részre kell kattintanod. Amennyiben csak a feliratra nyomsz, akkor az alapértelmezett értéket állítja be a böngésző. 

Ha végeztél a beállításokkal, akkor egy megerősítő figyelmeztetés jelenik meg az oldal tetején. Ezt az [Ok] gombbal tudod nyugtázni, majd eltenni későbbre az oldalt. A lap ezután automatikusan bezáródik. 

Az új ikonra kattintva ellenőrizheted a pihenőre fogott oldalakat, ehhez a legalul található menüelemre kell kattintanod. Minden elemnél ott lesz, hogy mennyi időre lett beállítva. Amennyiben az egérkurzort fölé viszed valaminek, a törlés opció is megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.