Hirdetés

Téged is idegesít az iPhone X csengőhangja?



|

Sokan azt mondják, hogy az idegbaj kerülgeti őket az új modell speciális csengőhangjától.

Hirdetés

Az Apple iPhone készülékek alapértelmezett csengőhangja már rég a kultúránk része - akarjuk vagy sem, szeretjük vagy nem, a dallam az elmúlt évek alatt ikonná vált, ami szinte mindenkinek ismerős. 

Hirdetés

Az Apple az iPhone X-zel több szempontból is új korszakot indít el. A gesztusvezérlés, a Face ID, a közel keret nélküli OLED-kijelző, az Animoji és az egyebek mellett például a csengőhang terén. 

Az iPhone X ugyanis vadiúj csengőhangot kapott az Apple-től, ami nagy izgatottságra adott okot a Redditen és más fórumokban. 

A Marimba tehát lassan búcsúzik - szinte biztos, hogy mindenki milliószor hallotta már: 

Guilherme Rambo iOS-es fejlesztő pedig a Twitteren mutatta meg a Reflection nevű csengőhangot, ami az iPhone X újdonsága. 

Az új csengőhang erősen megosztotta a felhasználói tábort, sokan azt mondják, hogy az idegbaj kerülgeti őket, amikor ezt meghallják. Van, aki egyenesen a világ végére számít, amikor megcsörren a mobil. 

Ti hogyan érzitek magatokat az új csengőhangtól? Kizökkentett, megzavart titeket? Generált rossz érzést? 

Elsőre talán túlzásnak tűnhet a nagy felháborodás egyetlen csengőhang miatt, azonban nem árt figyelembe venni, hogy nagyon sok ember egyáltalán nem cseréli le a gyári, alapértelmezett dallamot. Ennek hála aztán biztosak lehetünk benne, hogy ez a csengőhang a következő évek során felbukkan majd az éttermekben, az utcán, a boltokban, a filmekben és mindenhol. De vajon meg lehet szokni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.