Hirdetés

Tegyél úgy, mintha valaki más otthonából dolgoznál!



|

Enyhe függőséghez is vezethet a Window Swap, ami más emberek ablakból való kilátását tárja elénk.

Hirdetés

Sok dologgal lehet hangolódni a távmunkára, például otthoni átalakításokkal, új bútorokkal, sok új növénnyel. A kilátást persze nem lehet megváltoztatni, de ha valakinek elég a virtuális látvány (feltéve, hogy nem sokallt be az állandó kijelzőnézegetéstől és a csupa digitális megoldásoktól), akkor számára lesz telitalálat a legújabb, függőséget is okozó őrület, a Window Swap

Hirdetés

Ez az oldal egy egyszerű, ám látványos megoldás arra, hogy úgy tegyünk, mintha valaki más otthonából dolgoznánk. Vagy valami olyasmi. Az oldal ugyanis egy teljesen másik ember kilátását tárja elénk egy ablakon keresztül. 

Sokan a ChatRoulette-hez hasonlítják, csak itt nincs annyi kellemetlen meglepetés, ráadásul válogatják a beküldött anyagokat, nem kell csúnyaságoktól tartani. Azért az arra érzékenyekből instant irigység törhet elő egy-egy látvány hatására, de valószínűleg sokakra veszélyt jelent az is, hogy nem tudják majd abbahagyni a kattintgatást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.