Hirdetés

Telefonfülkéből csinált játékállomást az Nvidia



|

A világ legkisebb játéktermének nevezi a szépen kidekorált fülkét a gyártó.

Hirdetés

Még nem tart ott a technológia, hogy teljesen elengedhessük a konzolokat és PC-ket, de több cég is hajt rá, hogy a felhő segítségével levegye a terhelést a helyi hardverekről, és pusztán a netkapcsolat sebességétől és stabilitásától tegye függővé a játékok futtatásának minőségét. Az Nvidia folyamatosan fejleszti a GeForce Now-t, aminek most, hogy alig lehet videokártyákat kapni, és ha mégis van készleten, horrorisztikus árat kérnek a viszonteladók, kiemelt figyelmet szentel.

A szolgáltatás promózása céljával az Nvidia átalakított egy használaton kívüli, piros telefonfülkét, amiben 5G-kapcsolat, egy tablet, egy kontroller, egy fejhallgató és a GeForce Now segítségével lehet játszani.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban található "miniatűr játékteremben" még egy minihűtő is helyet kapott, széket viszont valamiért nem sikerült beszorítani. Az nem derült ki, hogy a játékok elfogadható minőségben futnak-e, ahogy az sem, hogy meddig marad a helyén, de a tervek szerint megutaztatják és országszerte több helyen lehet majd találkozni vele. Mindenesetre a marketingeseket dícséret illeti, itthon is van még pár fülke, ami hasonló sorsot érdemelne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.