Hirdetés

Mindhárom mobilszolgáltató ingyenes adatforgamat ad a koronavírusjárvány idejére



|

A Telekom, a Telenor és a Vodafone is igyekszik megkönnyíteni ügyfeleinek a kapcsolattartást ismerőseikkel.

Hirdetés

Tekintettel a Magyarországot is egyre nagyobb mértékben sújtó koronavírusjárványra, mindhárom hazai mobilszolgáltató úgy döntött, hogy ingyenes adatforgalommal siet ügyfelei segítségére. Olyan helyzetben, amikor javasolt a szükséges minimumra csökkenteni a személyes kontaktust, felértékelődik azon eszközök szerepe, amelyek segítségével kapcsolatban maradhatunk családtagjainkkal, barátainkkal és munkatársainkkal. Az ingyenes extra adatforgalom mindenkinek jól jön, aki otthonról tanul, végzi a munkáját, vagy egyszerűen csak nem tud vagy akar kilépni a négy fal közül.

Hirdetés

Mintha szándékosan betűrendben haladtak volna, a Telekom lépett először és közölte a nyilvánossággal, hogy minden lakossági, üzleti és feltöltőkártyás ügyfelének 10 GB extra mobilnetet biztosít. Ezt az adategyenleget március 16. éjfélig automatikusan aktiválja, és akár Magyarországon, akár az EU területén belül máshol tartózkodunk, április 30-áig tudjuk felhasználni.
Ezután nem kellett sokat várunk a Telenor bejelentésére sem. A szolgáltató minden ügyfele számára 100 GB hipernetet ajánl fel, természetesen térítésmentesen. Lakossági, üzleti és kártyás ügyfelek egyaránt igénybe vehetik a március 16-tól életbe lépő extra szolgáltatást. Mindössze annyit kell tenniük, hogy elküldik a "FREE100GB" kódot a 1744-es telefonszámra hétfőtől.

A sort a Vodafone zárja, egy szintén ingyenes ajánlattal. Először is mindegyik ügyfél aktiválhat a MyVodafone appon keresztül március 17-étől 15 GB ráadás mobilnetet, amit három hónap alatt használhatunk fel, számlázási ciklusonként 5-5 GB-ot. Emellett az otthoni digitális TV-előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek elérhetővé teszi a cég április 30-áig a Premium TV és FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat. De ami ennél is fontosabb, március 16-ától az országos elérésű oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak és appok, köztük a mozaweb.hu, az oktatas.hu, az nkp.hu, a videotanar.hu és az ekreta.hu használata a tanítási év végéig nem terheli a Vodafone lakossági ügyfeleinek adatkeretét. Szintén ingyenesen elérhetővé teszi a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár alkalmazását is, ahonnan tanulást segítő programok százait lehet letölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.