Hirdetés

Telekomos vagy és Vibert használsz? Vasárnaptól figyelj oda jobban!



|

A Telekomnál a Viber a lakossági 6 és 15 gigabájtos csomagban eddig nem fogyasztotta az adatkeretet. Vasárnaptól viszont újra számolni kell ezzel.

Hirdetés

A Vibert a Telekom-előfizetők közül talán sokan azért használták, mert a chat- és IP-telefon alkalmazás a 6 és 15 gigabájtos internetcsomaggal rendelkező lakossági előfizetők részére 2017 tavasza óta nem fogyasztja az adatkeretet, csak akkor, ha hanggal vagy videóban beszélgetünk rajta. A HVG azonban kiszúrta, hogy a két csomag feltételei vasárnaptól megváltoznak.

Hirdetés

A Telekomnál jelenleg a Facebook, az Instagram és a Waze a havi adatmennyiség külön fogyasztása nélkül használható a 2 gigás csomagokban, míg a 6 és 15 GB havi adatkeret mellé már a Messenger, a WhatsApp és a Viber is beleszámít a körbe. Viszont vasárnaptól a Viber kiesik, április elsejétől minden Viber adatforgalom fogyasztja majd a havi keretet.

Épp ezért érdemes majd április első napjaiban az érintett előfizetőknek kiemelten figyelni, mennyi adatot használnak el a Viberrel, nehogy meglepetés érje őket, és még a havi fordulónap előtt elfogyjon a felhasználható adatmennyiségük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.