Hirdetés

Telitalálat az új Casio G-Shock modell, ha unod az átlag okosórákat



|

Befutott a legújabb Casio G-Shock okosóra, amit a marketingszöveg szerint a vulkanikus villámok látványa inspirált.

Hirdetés

Aki megunta, hogy mindenki Apple Watch-ot vagy Samsung okosórát hord, de szeretne ilyen viselhető eszközt, szerencsére bőven válogathat az egyéb gyártók kínálataiból. Az extravagáns megoldásokat kedvelők számára pedig telitalálat lesz az új Casio G-Shock MTGB1000VL-4A, amit dizájnban a vulkanikus villámlás látványa ihletett - nyilván egyre nehezebb ma már egyedi leírást kitalálni egy termékhez. Igazi színkavalkád az óra: piros, fehér, kék, lila és fekete keveredik lapján, az áttetsző piros szíj pedig a magmára hajaz.

Hirdetés

A látványos külső meglehetősen szerény tudást rejt: GPS, pulzusmérés és aktivitásmérés nincs, de Bluetooth legalább akad, mobilkereséssel, ébresztőkkel, világórákkal együtt. Vagyis ez az óra nem közvetlen riválisa azért az Apple Watch-nak, de ha valakinek fontosabb a különc külső, mint a funkciók, akkor beválhat. 

A legnagyobb erőssége az órának a napelemes töltés, a maximum üzemideje energiatakarékos módban 18 hónap. Ráadásul 200 méterig vízálló is.

Az ára viszont 1100 dollár, mindenki eldöntheti szabadon, hogy ez a fentiek fényében mennyire jól belőtt kategória.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.