Hirdetés

Telitalálat lehet az 512 GB-os Galaxy Note 9



|

420 000 forintba kerül a drágább Galaxy Note 9, de az eddigi adatok alapján a többség ezt a modellt viszi.

Hirdetés

A Galaxy Note 9 bemutatóját megelőző jelentések szerint a Samsung visszafogott eladási számokat tűzött ki, ugyanakkor a gyártó optimista. A jelek szerint van is miért. 

Hirdetés

Az eddigi beszámolók alapján a Galaxy Note 9 előrendelései kedvezőbbek, mint a Galaxy S9-es szériánál tavasszal mért számok. A Samsung nyeresége is elindul majd fölfelé, ugyanis dél-koreai jelentések szerint az 512 GB-os modellt többen viszik, mint a 128 GB-os verziót. Legalábbis Dél-Koreában. 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ez minden piacon így lesz, ugyanakkor egyértelműen jelzi, hogy az 512 GB-os modellnek van keresnivalója. Még ha kevesebb is fogy belőle, a Samsung akkor is jól jár. Aki meg tudja fizetni a 340 000 forint helyett 420 000 forintba kerülő csúcsmodellt, természetesen az is, hiszen 6 helyett már 8 GB RAM-ot kap az 512 GB tárhely mellé - ami nem mellesleg egy 512 GB-os microSD-vel tovább bővíthető, egészen 1 TB-ra. 

Az Apple legnagyobb ajánlata jelenleg a 256 GB, de ez a jövő hónapban változhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.