Hirdetés

Telitalálat lett a Honor 10



|

A Huawei új okostelefonja az ár-érték arány abszolút bajnoka, ugyanakkor egyelőre csak Kínában debütált.

Hirdetés

A Huawei legújabb Honor márkajelzésű készüléke ezúttal sem okozott csalódást: alapvetően egy zászlóshajó tudását adja, középkategóriás áron. A Honor 10 gyakorlatilag az ár-érték arány új bajnoka. 

Hirdetés

A Honor 10-be ennek megfelelően ugyanaz a Kirin 970-es lapka került, ami a Huawei P20, P20 Pro és Mate 10 Pro készülékekben is van. Ehhez 6 GB RAM és minimum 64 GB tárhely jár. Persze tripla kamera a középkategóriában nincs, de azért a 415 dollár körüli alapár ezért bőven kárpótol. Kínában már előrendelhető

A globális bemutatóra azonban még várnunk kell: erre május 15-én, Londonban kerít sort a Honor. Minden bizonnyal akkor rengeteg országban elérhetővé válik majd az okostelefon. 

A már említett Kirin 970-es SoC-t és 6 GB RAM-ot, valamint 64/128 GB tárhelyet egy 5,84 hüvelykes, 2280 x 1080-as IPS LCD-kijelző, 16 + 24 megapixeles hátlapi kamerák, 24 megapixeles előlapi kamera, USB-C port és jackcsatlakozó egészítik ki. A 3400 mAh-s akku 25 perc alatt tud 50 százalékra feltölteni. 

Az üveg hátlap színe lehet fekete, szürke, kék és lila is. A szenzorsáv itt is belóg a kijelzőbe, alul pedig maradt hely az ujjlenyomat-olvasónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.