Hirdetés

Teljes egészében kiszivárgott az LG G7 ThinQ csúcskészülék



|

Minden szögből látható az új zászlóshajó, ráadásul egy fotó is előkerült, amit a G7 ThinQ modellel készítettek.

Hirdetés

A jövő héten az LG hivatalosan is bemutatja a legújabb zászlóshajóját, a G7 ThinQ csúcskészüléket. Addigra azonban nem marad túl sok titok. Rengeteg mindent hallottunk már erről az okostelefonról, renderelt képek és fotók is voltak róla. Evan Blass - aki igen megbízható szivárogtató - most pedig olyan képeket közölt, amelyek minden szögből leleplezik a G7 ThinQ-t. 

Hirdetés

A mostani képek tökéletesen passzolnak az eddigi szivárgásokhoz. A kijelzőbe belóg majd egy szenzorsáv, a bekapcsológomb jobb oldalra kerül, bal oldalon pedig lesz egy asszisztensgomb. Ez az első alkalom évek óta, hogy az LG zászlóshajójának a bekapcsológombja nem a hátlapi ujjlenyomat-olvasóba kerül. Ott a szenzor mellett dupla kamera található. 

A 6,1 hüvelykes, 2880 x 1440-es kijelző alatt Snapdragon 845-ös lapka, 4 GB RAM és 64 GB tárhely lesz található. Roland Quandt mindezek mellé az első fotót is közzétette, amely már a G7 ThinQ kamerájával készült. A metaadatok ezt alátámasztják, de valószínűleg egy prototípussal készült a kép, kiadás előtti szoftverrel. 

Az LG G7 ThinQ május 2-án, New Yorkban mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.