Hirdetés

Teljes méretű utódot kap a C64 Mini



|

THEC64 néven érkezik a következő retrokonzol, ami a C64 Mini teljes méretű verziója lesz.

Hirdetés

Manapság nagy divatnak számítanak a retrokonzolok: a NES Classic Mini mellett ott van a SNES Classic Mini, a PlayStation Classic és a 80 dolláros C64 Mini is. Ez utóbbin pontosan 64 játék van előre töltve. 

Hirdetés

A C64 Mini azért lett furcsa, mert alapvetően egy billentyűzetnek néz ki, azonban a használatához egy USB-s billentyűzetet is csatlakoztatni kell. 

Ez hamarosan megváltozik, készül ugyanis a teljes méretű verzió, működőképes billentyűzettel. Éppen úgy, mint az 1982-es eredeti modellnél. 

Az újdonság állítólag THEC64 néven érkezik majd meg valamikor 2019-ben, és ugyanaz a Retro Games áll mögött, amelyiktől a C64 Minit is kaptuk. A hardverekről egyelőre nincs hír, de valószínűleg a C64 Mini vonalát viszik tovább, és nem a C64x Extreme irányába váltanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.