Hirdetés

Teljes Microsoft Office és Bitdefender védelem a PC World előfizetőinek



|

Teljes MS Office csomagot és egy éves Bitdefender PC-védelmet kaphatsz PC World előfizetésed mellé, sőt ajándék hardver és több teljes verziós játék is vár rád.

Hirdetés

Nyomtatott újság lévén számunkra előfizetőink a legfontosabbak; rájuk támaszkodhatunk, nélkülük nem létezhetünk. 2020 nem várt kihívásokat gördített mindenki elé, így nekünk is sok nehézséggel járt hónapról hónapra a megszokott, magas minőségben elkészíteni a PC Worldöt, de meg sem fordult a fejünkben megfutamodni, sőt feltett szándékunk továbbra is kiadni nagy múltú magazinunkat. Rengeteg ötlettel, kellemes meglepetéssel készülünk a jövő évre, ezekből az első mindjárt a most induló, év végi előfizetői akciónk, amelynek keretében számtalan ajándékkal kedveskedünk annak, aki megtisztel minket bizalmával.

 

Hirdetés

Egy tucat menő program

Megszerezheted magadnak örökre a teljes Microsoft Office 2016 csomagot, sőt, egy éves, teljeskörű Bitdefender védelmi szoftvert is kapsz PC-dre, ha előfizetsz a PC World magazinra év végi akciónk keretében. A kedvezményes árú 12 PC World lapszámon, az Office-on és a Bitdefenderen felül teljes online reklámmentességet élvezhetsz a pcworld.hu-n, kihasználhatod az online segítségnyújtási szolgáltatásunkat, havonta új, teljes értékű szoftvereket és teljes játékot kapsz, valamint 10, azaz tíz darab nagyszerű felhasználói programot is küldünk az akciós előfizetési csomagban.

Az akcióban minden régi és új előfizetőnk részt vesz, amennyiben 2021. január 31-ig 27 900 forintos, vagy 34 960 forintos áron egy évre előfizet a PC World magazinra. Három csomagot állítottunk össze az idei akció keretében:

 

Alapcsomag

Minden régi és új előfizetőnk 3960 forintos megtakarítással, 19 980 forintért fizethet elő magazinunkra. Az ár tartalmazza a 12 darab PC World magazint exkluzív tartalommal, ajándék felhasználói szoftverekkel, havonta más és más, teljes verziós PC-játékkal, PC World Plus-hozzáféréssel, PC World online reklámmentességgel és minden hónapban teljes körű biztonsági csomaggal (ESET és G Data).

 

Prémium csomag

Tavalyi sikeres Windows 10 Pro-kampányunk után idén feljebb lépünk, és a Microsoft Office 2016 Professional Plus teljes verzióját kínáljuk előfizetésünk mellé. A méltán népszerű PC-s irodai programcsomag minden fontos szoftvert tartalmaz, a licenc pedig örökre szól. Ez természetesen még nem minden; a prémium csomagra előfizető olvasóink egyéves Bitdefender Internet Security védelmi csomagot kapnak, továbbá rengeteg, prémium felhasználói alkalmazást is, amelyek csak önmagukban több tízezer forintos értéket képviselnek. A Prémium csomag értéke teljes áron megvásárolva 232 520 forint lenne, ám ehhez most kedvezményesen, 204 620 forinttal alacsonyabb áron, mindössze 27 900 forintért hozzájuthatsz.

 

Gold csomag

Népszerű Gold csomagunkról sem feledkeztünk meg, és egy kivételesen jó ajánlattal jelentkezünk. A Prémium csomag minden előnyén felül két, teljes verziós PC-játék (Bus Simulator 18 és Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry) és egy szabadon választható, ajándék hardver is a tiéd lehet, ráadásul a 34 960 forintos bruttó ár tartalmazza a házhoz szállítás díját is Magyarország teljes területén.

 

Mindenkinek szól

Ha jelenlegi, még aktív előfizetésedet azonos vagy nagyobb csomaggal hosszabbítanád meg, úgy a plusz egy év hozzáadódik ehhez, nem vész el egyetlen hónap sem, miközben a mostani akció minden előnyét élvezheted. Akciónk pontos részleteit megtalálod a PC World novemberi lapszámában vagy november 6-ától a www.pcworld.hu weboldalon. A megrendeléshez látogass el a pcworld.hu/elofizetes vagy a piacter.project029.hu oldalra, illetve írj e-mailt a terjesztes@pcworld.hu címre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.