Hirdetés

Teljesen elgurult a OnePlus gyógyszere



|

Nagy felháborodást váltott ki a OnePlus legutóbbi reklámja, amelyben a felhasználók szerint visszataszító módon igyekeznek felhívni a figyelmet az 5T jó képstabilizálására.

Hirdetés

A OnePlus nem fél attól, hogy közvetlen összehasonlításokba keveredjen vagy más gyártó készülékeit szerepeltesse a saját reklámjaiban. A szokatlan videók, a sokkoló képek és jelenetek sem állnak távol a cégtől. Sokak szerint azonban most mégis elgurult a gyártó gyógyszere, amikor úgy döntött, hogy közzéteszi a lentebb látható reklámot. 

Hirdetés

Sok visszajelzés szerint hátborzongató és visszataszító lett az új reklámklip, amelyben a OnePlus az 5T remek videós képstabilizációját igyekszik bizonygatni a Galaxy S8-cal összehasonlítva. A OnePlus egy elszánt illetőt Lady Gaga mintájára teljes egészében valódi húsba öltöztetett, majd behívott hozzá egy német juhászkutyát. 

A cél persze az volt, hogy látszólag minél veszélyesebb legyen a helyzet, és a nagy mozgások között is látszódjon a kamera kiválósága. Sajnos azonban majdnem mindenki úgy gondolja, hogy a lehető legrosszabb módon mutatták ezt be. A sokkhatás persze működik, mert bár a videó nem jó, nem is eredeti - és többek szerint a Galaxy S8 eleve jobb képstabilizációt nyújt -, azért elég sokan beszélnek most róla. 

Vajon megérdemelne ezért a OnePlus egy Arany Málna-díjat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.