Hirdetés

Teljesen leállt az Ügyfélkapu



|

Egyelőre nem tudni, pontosan mi lehet a gond, csak egy hibaüzenet fogadja az oldal látogatóit.

Hirdetés

Frissítés: A kora délutáni órákban a rendszer helyreállt.

Eredetileg írtuk: Az Ügyfélkapu a magyar kormányzat elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszere. Gyakorlatilag arra szolgál, hogy a regisztrált felhasználók kapcsolatba léphessenek elektronikus közigazgatási ügyintézést és szolgáltatást nyújtó szervekkel, rengetegen intézik itt a vállalkozásukhoz kapcsolódó ügyeiket, személyi azonosító okmányaik pótlását, szja bevallásukat és a sort még hosszan lehetne folytatni.

Ez a rendszer állt most le teljesen, és egyelőre nem érkezett semmiféle tájékoztatás arról, hogy pontosan mi a hiba oka, illetve mikor állhat fel ismét az oldal.

Hirdetés

Az Ügyfélkapu oldalán csak a következő üzenet várja a felhasználókat:

"Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy hibaelhárítást végzünk. Ezen időszak alatt a Központi Azonosítási Ügynök szolgáltatás nem elérhető. Szíves megértését és türelmét köszönjük.

Központi Rendszer Üzemeltetés"

Megtippelni sem lehet, mikor változhat a helyzet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.