Hirdetés

Teljesen megújulhat a második generációs Steam Deck



|

Sokan épphogy felkerültek a várólistákra, de közben az újabb generációs fejlesztések is folytatódnak.

Hirdetés

A Valve néhány nappal ezelőtt gyakorlatilag elismerte, hogy a Steam Deck fejlesztési folyamatai nem fejeződtek be, és annak ellenére, hogy az ázsiai piacon éppen csak fel lehet iratkozni a várólistára, a vállalat rengeteg fejlesztésen dolgozik az újabb generációs modellt illetően.

Greg Coomer, a Valve dizájnere egy interjúban kifejtette, hogy a Steam Deck elsősorban a Steam platform kiterjesztése, és a vállalat célja, hogy a felhasználók azon a platformon játszhassanak, amit a leginkább kedvelnek. Ehhez viszont hozzátartozik a Steam Deck lehetőségeinek fejlesztése, így a jelenlegi modell mellett számíthatunk az újabb generációs kiadásra vagy kiadásokra is.

Hirdetés

A beszámolók alapján a konzol problémája leginkább az akkumulátor élettartama, amihez kapcsolódóan a Valve szakemberei már törekednek a javításokra és a fejlesztésekre. Egy ilyen opció például a 40 Hz-es frissítés, ami jelentősen csökkenti a fogyasztást.

A jövőbeli tervekhez az értesülések szerint kapcsolódik a Steam Deck méretének és formájának átalakítása, illetve egyesek szerint arra is számíthatunk, hogy a készüléket elsősorban streamingre fogják optimalizálni.

A jelenlegi Steam Deck ellátási láncának problémáit viszont már sikeresen megoldotta a Valve, így felgyorsultak az értékesítési folyamatok, és egyre előrébb lehet kerülni a várólistákon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.