Hirdetés

Teljesen újragondolták az Amazon Prime Video applikációját



|

Sokan vártak már arra, hogy valaki gatyába rázza az Amazon Prime Video appot.

Hirdetés

Tegnaptól kezdve elkezdődött az Amazon Prime Video applikációjának frissítése több platformon (Google TV/Android TV, Fire TV, Roku, Apple TV, valamint játékkonzolok), aminek valljuk be, bőven itt volt már az ideje. Messze nem a Prime Video a legnagyobb streamingplatform, és még csak nem is ez a legnépszerűbb ilyen szolgáltatás, de olyan műsorokat köszönhetünk neki, mint például a The Boys, és ide érkezik szeptemberben A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi is.

Bármennyire is jó tartalmak otthona az Amazon Prime Video, az vitathatatlan, hogy kellett már a hozzá tartozó applikációnak egy méretes ráncfelvarrás. Most éppen ezt kapjuk meg.

Hirdetés

Az új Amazon Prime Video app nagyon sokat merített a Netflix és a Disney+ alkalmazásainak felépítéséből. Bal oldalon egy függőleges navigációs sáv foglalt helyett, itt a keresés, a Home gomb, az áruház, a Live Te, az ingyenes tartalmak és a "My Stuff" menüpont található.

Az alábbi videó részletesen bemutatja az új appot:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.