Hirdetés

Temérdek izgalmas programmal tér vissza a PlayIT Show



|

Két év kihagyás után végre újabb felvonással jelentkezik az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozata.

Hirdetés

A pandémia miatt kétszer is el kellett halasztani a hazai gamerek pirosbetűs ünnepét, vagyis a PlayIT Show-t. 2020-ban és 2021-ben így nem látogathattak el a videojátékok és a tech világ szerelmesei a Hungexpóra, de idén nyáron végre semmi sem állhat a buli újtába, megújulva, de persze a már megszokott színvonalon térhet vissza a budapesti PlayIT Show powered by Mastercard.

A startig persze még hátravan pár hét, a szervezők pedig folyamatosan fogják bejelenteni a különböző új programokat és résztvevőket, de a fontosabb tudnivalókkal nem árt már most tisztában lenni, úgyhogy összes is szedtük, mit érdemes tudni a 2022-es PlayIT Show powered by Mastercardról.

Hirdetés

Mikor és hol?

A PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényt most is a megszokott helyen, vagyis a budapesti Hungexpón rendezik meg 2022. június 11-én és 12-én, mindkét nap 10:00-19:00 között. Fontos újdonság azonban, hogy ezzel párhuzamosan ugyanitt zajlik majd az első Budapest Comic Con, amit már nagyon vártak a képregényrajongók. Itt érdemes megjegyezni azt is, hogy akiknek van Comic Con jegyük, azok a PlayIT Show powered by Mastercardra külön belépő vásárlása nélküli is ellátogathatnak.

Milyen programokkal érdemes számolni?

Természetesen a PlayIT szellemisége változatlan marad, az elsődleges fókuszba ismételten a videojátékok kerülnek. A helyszínen egy halom Xbox és PlayStation konzol, VR headset és retro PC várja a látogatókat, lesz persze Just Dance és Minecraft, hangsúlyosan képviselteti magáz az e-sport, sőt megint lesznek Mozdulj Gamer programok is, kipróbálhatjátok például a reflex falat. A Mastercard nagyszínpadon a GameStar és PC World szerkesztői, valamint népszerű youtuberek fognak előadásokat tartani, beszélgetni, és egy csomó interaktív programba még titeket is bevonni. Nyilván a looteső sem maradhat el.

Videósok is jönnek?

Természetesen idén is ott lesznek a kedvenc videós tartalomgyártóitok a PlayIT-en. A pontos névsort még mi sem tudjuk, a résztvevőket folyamatosan jelentik meg a PlayIT hivatalos Facebook-oldalán.

Milyen jegyek közül lehet választani?

Nagyjából megmaradtak a már jól megszokott PlayIT jegytípusok, lehet természetesen szombati és vasárnapi jegyet, illetve kétnapos bérletet is vásárolni. Nagyon fontos, hogy akik még nem használták fel korábban vásárolt, a 2020-ban elhalasztott rendezvényre szóló jegyüket, azzal beléphetnek.

A normál jegytípusból létezik egy "K&H Kedvezményes normál jegy", ami kizárólag elővételben vásárolható, a rendezvény mindkét napjára (a kedvezményes jegy megvásárlásának feltétele, hogy hozzájárulsz, hogy a rendezvény megkeressen saját és harmadik féltől származó ajánlatokkal). Ezen felül persze lesz "sima" normál jegy is, ami belépést biztosít a rendezvényre annak szombati vagy vasárnapi napján.

Visszatér a Deluxe jegytípus, ami már különböző extrákat is magában rejt: ezzel a jeggyel már 9 órakor, tehát a hivatalos nyitás előtt egy órával be lehet menni a rendezvényre. Jár mellé továbbá egy limitált PlayIT Deluxe ajándékcsomag, 2 db loot kupon, valamint egy PlayIT nyakpánt és egy Deluxe Pass is.

A jegyek királya, a Collector's jegy is megvásárolható lesz, ez úgyszintén 9 órától már belépést biztosít a rendezvényről, sőt a Collector's jeggyel rendelkező látogatók még a Budapest Comic Conra is átmehetnek 10 órától. Extra ajándékként jár egy PlayIT Limitált Edition ajándékcsomag (MOJO PlayIT Show True Wireless fülhallgató, poszter, kitűző), 3 db loot kupon, egy PlayIT nyakpánt és egy Collector's Pass, továbbá egész nap beléphettek a Collector's zónába, ahol korlátlan étel- és italfogyasztás vár rátok. Érdemes azt is észben tartani, hogy garantált meglepetés ajándék jár az első 100 online vásárlónak.

A jegyárakról itt találsz infót.

Többet szeretnél tudni? 

További kérdéseidben a hivatalos házirend lesz majd hatalmas segítségedre, abban az esetben pedig, ha valami olyan dologra lennél kíváncsi, amire itt nem rejtették el a választ, bátran írj a playit@playit.hu-ra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.