Hirdetés

Tényeg jöhet a kedvencek funkció az Instagramra, dolgoznak az előfizetéseken is



|

A kiemelésen túl a jövőben akár pénzt is áldozhatunk a kedvenc tartalmainkra.

Hirdetés

Néhány napja adtuk hírül, hogy a szivárogtató Alessandro Paluzzi két érdekes képernyőfotót osztott meg a Twitteren, melyek állítólag az Instagram belsős tesztverziójából származtak.

A képek egy új funkcióról, a kedvencek beállításának lehetőségéről árulkodtak, amivel előre sorolhatnánk a kiemeltként kezelt fiókok tartalmait a főoldalon, hasonlóan a Facebook "Közeli ismerősök" listájához.

Hirdetés

Az Instagram részéről akkor még nem erősítették meg a dolgot, azóta viszont elismerték, hogy valóban kísérleteznek az elképzeléssel:

"Ez a funkció egy továbbra is fejlesztés alatt álló belsős prototípus, amit nem tesztelünk külsős szereplőkkel."

- közölte a TechCrunch híroldallal a platform szóvivője A nyilatkozat persze még nem garantálja, hogy be is vezetik a kedvenceket, ám jó esély látszik a dologra, ha már a testvéroldal Facebookon is működik egy hasonszőrű megoldás. Ha tényleg megvalósul az ötlet, ne felejtsétek el megjelölni a PC World és a GameStar Hungary fiókjait se.

Az viszont talán még ennél is érdekesebb, hogy Paluzzinak egy előfizetéses rendszer nyomaira is sikerült rábukkannia. A "Fan Club" nevű funkcióval a felhasználók exkluzív hozzáférésért,  például sztorikért vagy élő bejelentkezésekért cserébe pénzzel támogathatnák a kedvenc tartalomgyártóikat.  

A havidíjat kicsengető rajongók ezek mellett akár egyedi jelvényeket is kaphatnának, amely kiemelné a hozzászólásaikat és az üzeneteiket. 

Az előfizetésekkel kapcsolatban az Instagram ugyan nem adott hivatalos megerősítést, az újdonság viszont szervesen illeszkedne a közösségi oldal nyáron beharangozott irányváltásához, ami alapján a jövőben központi szerepet szánnak az alkotóknak egykori képmegosztón.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.