Hirdetés

Tényleg 13 perc alatt töltené fel a mobilodat a Vivo



|

A harmadik negyedévben érkezik az iQOO 5G, a Vivo első 5G-s okostelefonja - további részletek derültek ki a 120 wattos gyorstöltésről is.

Hirdetés

Az iQOO 5G lesz a Vivo első igazi 5G-s okostelefonja, és bár konkrét specifikációkat egyelőre nem tett közzé a gyártó, azt elárulta, hogy valamikor a harmadik negyedév során dobja piacra. 

Hirdetés

A készülék Snapdragon 855 chipet használ, külső X50 modemet kapott, mint a jelenlegi legtöbb 5G-s mobil. A Vivo sok mérnöki bravúrt hajtott végre, ugyanis az 5G miatt összesen 8 antennát kellett beszerelni, nagyobb lett az alaplap a külső modem miatt, az 5G többletfogyasztása miatt pedig nem lehetett az akku méretét csökkenteni. 

A Vivo 5G-s kutatásait vezető Qin Fei szerint az 5G-s hálózatok 10 milliszekundummal csökkenthetik a válaszidőt, ami a játékstreamingnél és a kiterjesztett valóságnál lehet hasznos. A szolgáltatók pedig növelhetik majd az adatkereteket, a legnagyobb csomagok akár 1 TB-osak is lehetnek. A sebességek pedig 5-10-szeres gyorsulást mutathatnak a 4G-hez mérten. 

A Vivo megmutatta a 120 wattos Super FlashCharge gyorstöltési rendszerét is, ami egy 4000 mAh-s akkut 0-ról 50 százalékra tölt 5 perc alatt, és 100 százalékra 13 perc alatt. Immáron tudjuk, hogy ez egy 20 voltos, 6 amperes rendszer, de az egyelőre nem tiszta, hogy az iQOO 5G megkapja-e a 120 wattos technológiát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.