Hirdetés

Tényleg 2000 euróba kerülhet a Samsung összehajtható mobilja



|

Helytállóak a korábbi szivárgások és nyilatkozatok, tényleg 2000 eurót kell majd fizetnie annak, aki az elsők között lecsapna a Samsung Galaxy Fold készülékre.

Hirdetés

Régóta pletykálják már, hogy az első összehajtható mobilok drágák lesznek, és mivel a Samsung jár az élen, ezért a Galaxy Fold kerül majd a legtöbbe, több mint 1500 euróba, talán 2000-be is. Nemrég a Samsung egyik vezetője arról beszélt, hogy az összehajtható mobiljuk kétszer annyiba kerül majd, mint egy prémium zászlóshajó. 

Hirdetés

Most pedig itt a TuttoAndroid jelentése, amelyből nem csak az derült ki, hogy a Galaxy S10 modellek olcsóbbak lesznek az új iPhone-oknál, de az is, hogy az összehajtható Galaxy Fold bizony 2000 euróba kerül majd. 

A felárat valószínűleg a termék egyedisége miatt kell fizetni, illetve az úttörő technológiákért. A végleges Galaxy Foldról egyébként a szivárgások ellenére nem sok konkrétum van. Az biztos, hogy az előlapra 4,5 hüvelykes, 840 x 1960-as kijelző kerül, belülre pedig 7,3 hüvelykes, 1536 x 2152-es. 

A legutóbbi információk szerint a Galaxy Fold akkumulátora a vártnál jóval kisebb lesz, mindössze két darab 2190 mAh-s energiaforrás kerül bele, amik együtt 4380 mAh-t jelentenek. Az olaszoknál az összehajtható mobil állítólag március végén vagy április elején kerül a boltokba. A végleg neve állítólag tényleg Galaxy Fold lesz. 

Február 20-án minden kiderül (remélhetőleg). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.