Hirdetés

Tényleg a Xiaomi Mi 11 lehet az első Snapdragon 888-as okostelefon



|

Ellentmondásos pletykák keringenek a bemutató pontos dátumáról, de a legtöbben arra számítanak, hogy a Xiaomi még decemberben lerántja a leplet a Mi 11 sorozatról.

Hirdetés

A Xiaomi azt már a Snapdragon 888 bemutatóján elárulta, hogy a Mi 11 lesz a következő csúcsmobilja, ami egyben a Qualcomm következő prémium lapkájára épít. Többet eddig nem tudtunk meg a készülékről vagy annak esetleges Pro és Ultra változatairól. 

A szivárogtatók viszont egyetértenek abban, hogy a Mi 11 széria még decemberben bemutatkozik. Ellentmondásosak az információk arra vonatkozóan, hogy pontosan mikor. A Gizmochina és Ice Universe megbízhatónak mondott forrásai szerint december 29-én tartja a bemutatót a Xiaomi, de a cég egyik leányvállalata már holnapra ígért valamilyen meglepetést.

Hirdetés

Nem kizárt persze, hogy először Kína számára mutatja be a készülékeket a Xiaomi, majd később, külön eseményen a globális modelleket. Annyi biztos, hogy a Xiaomi szeretné megelőzi a Snapdragon 888-as mezőnyben a Samsungot, amely január 14-én, az amerikai és kínai Galaxy S21 modelleket mutatja majd be ezzel a lapkával (a többi régióba szánt verziókat pedig Exynos 2100-zal). 

Sok élőkép is kering egyébként a Mi 11 készülékekről, de ezek a szakértők szerint nem tűnnek hitelesnek. Szerencsére hamarosan minden kiderülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.