Hirdetés

Tényleg az utolsókat rúgják a Pebble okosórák



|

A Fitbit adott egy utolsó ajándékot a Pebble-rajongóknak: június 30-ig él a régi eszközök támogatása.

Hirdetés

A Fitbit még 2016-ban vásárolta fel a Pebble-t, és ezzel egyszerre megígérte, hogy 2017 végéig támogatja a Pebble szoftvereit és szolgáltatásait. A Pebble persze azóta nem gyárt és forgalmaz okosórákat, de a meglévő ügyfelei egy darabig legalább még használhatták a viselhető eszközeiket. 

Hirdetés

A Fitbit ajándéka az, hogy ezt az időtartamot most kiterjesztette. A gyártó június 30-ig még támogatja a platformot. Egy korábbi frissítésnek hála persze azután sem lesz nehezék a Pebble okosórákból, tovább működhetnek. A Pebble alkalmazásbolt, a hangfelismerő funkciók, az SMS-ekre és e-mailekre történő válaszadás azonban nem működnek majd többé. 

A Fitbit azt szeretné, ha minden Pebble-felhasználó a nemrég megjelent Fitbit Ionic okosórára frissítene. Ez a Fitbit első igazi okosórája. 300 dollárért 1,4 hüvelykes, 348 x 250-es kijelzőt ígér, vízálló, támogatja a mobilfizetést, van benne GPS, pulzusmérő és még sok egyéb. 

A Pebble eszközök kiterjesztett támogatásával az átállást szeretné megkönnyíteni a gyártó, amely ezzel időt is ad a Pebble-fejlesztőknek az appok átportolására. A korábbi Pebble-vásárlóknak pedig egy 50 dolláros kupon is jár, ha Ionic okosórát vesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.