Hirdetés

Tényleg be akar törni az európai piacra a Vivo



|

A kínai óriás tovább terjeszkedne, és a jelentések szerint ezúttal Közép-Európában kezdett toborozni.

Hirdetés

A Vivo a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártója, és bár a kínai cég rendre nagyon érdekes mobilokkal áll elő, sajnos sok régióban hivatalosan ezek nem kaphatóak. Pedig a vállalat szeret kísérletezni a modern, úttörő technológiákkal. Európában viszont szinte teljesen ismeretlennek számít - ha valakinek megtetszik egy Vivo készülék, akkor nagyobb kínai kereskedőn keresztül tudja behozni. 

Hirdetés

A Vivo nagyon szeretne ezen változtatni, és az elmúlt hónapokban már többször hallottuk, hogy Európában is piacra lépne. 

Egy blog nemrég olyan álláshirdetésekre bukkant, amelyekben a Vivo számos vezető beosztású embert keres, ezúttal például Németországba. Egy másik oldal pedig hasonló toborzásról számolt be Ukrajnában. 

Ez azt jelzi, hogy a Vivo Európa több országában is hivatalosan szeretne piacra lépni, ami igazából időszerű. A OnePlust már sokan ismerik a régióban, de igazából a másik testvérvállalatot, az Oppót is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.