Hirdetés

Tényleg csak egy kamerát kap a Google Pixel 3 XL



|

Kiszivárgott egy tok, amely megerősíti a korábbi híreket: nem lesz dupla kamera az új Google zászlóshajón.

Hirdetés

Miközben hamarosan elszabadul a tripla kamerás őrület, addig a jelentések alapján a Google még a dupla kamerás táborba sem hajlandó beállni. A Pixel 3 XL dizájnban szinte teljesen megegyezik majd az elődjével, bár már üveg hátlapot kap, a képernyőjébe pedig belóg majd egy szenzorsáv. Egyesek számára rossz hír, hogy nem kap dupla kamerát. 

Hirdetés

Ez utóbbit erősítette meg a legutóbbi szivárgás is, amely a Google Pixel 3 XL-hez készült egyik tokkal kapcsolatos. Ezek szerint a Google továbbra is kitart az egyetlen hátlapi kamera mellett, amelynek a tudását az elképesztő képfeldolgozó szoftverek dobják fel. 

Érthetetlen módon az előlapra mégis dupla szelfikamerát akar tenni a Google, pedig a bokeh effekthez erre nincs szükség, ráadásul így a szenzorsáv is szélesebb lesz. 

A tok alapján az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon lesz, éppen ott, ahol az előző két generációnál. A kivágások hangerőgombokra, bekapcsológombra, USB-C-re is utalnak. 

A Google októberben mutatja majd be a Pixel 3-as szériát, és értelemszerűen addig bármi változhat. Az egyre szaporodó szivárgások alapján ugyanakkor a dizájn véglegesnek tűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.