Hirdetés

Tényleg forradalmi a Samsung QD OLED technológiája?



|

A Samsung eddig mindent megtett, hogy az OLED ellen kardoskodjon, a 2022-es CES-en viszont fordult a kocka.

Hirdetés

Teljes fordulatot vett a jelek szerint a Samsung üzletpolitikája, mivel korábban a létező összes felületen az OLED technológia (és így gyakorlatilag az LG) ellen emeltek hangot, most viszont egy saját OLED panellel rukkoltak elő. Az általuk használt új technológia viszont messze több egy "sima" OLED-nél.

A QD OLED ugyanis házasítja a QD, vagyis a Quantum Dot (kvantumpont) technológiát és az OLED-et.

Hirdetés

A Samsung tehát hátat fordít korábbi saját csapásvonalának, vagyis a QLED-nek, és a jövőben csak a QD OLED-re koncentrál majd, mivel ez jelentheti a tényleges jövőt? A kérdés korántsem ennyire egyszerű, de a helyzetet alaposan megpróbáljuk megvizsgálni az alábbi videóban. 

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.