Hirdetés

Tényleg gamereknek szól a Huawei Mate 20 X



|

7,2 hüvelykes kijelzőt kapott a Huawei gamertelefonja, amely a Nintendo Switch-nek is feladná a leckét.

Hirdetés

Ha valakinek nem elég jó a Huawei Mate 20 vagy a Mate 20 Pro, sőt, a Porsche Design csillagászati áron kínált megoldása sem talált be, akkor a Huaweinek itt a válasza: Mate 20 X a neve, és (nem csak) gamereknek készült. Gigantikus méretű, 7,2 hüvelykes kijelzője van. 

Hirdetés

A Mate 20 X ugyanazt a rendszerchipet és kamerarendszert kapta meg, mint a Mate 20 Pro, de nagyobb az akkumulátora, fejletebb a hűtési rendszere és még a digitális tollakat is kezeli. Játékra és munkára egyaránt telitalálat, sőt, lesz hozzá egy opcionális gamepad is. A Mate 20 X ugyanis a Nintendo Switch babérjaira is tör. 

Bár a Nintendo Switch és az Android platformot merészség lenne gamer szemmel összehasonlítani, a Huawei úgy gondolja, hogy a Mate 20 X nagyobb méretű és jobb felbontású kijelzője, valamint a közel kétszer akkora, 6,67 órás üzemideje (nonstop játékkal) jobb megoldássá teszi, ha játékról van szó. 

Az 1080p-s OLED-kijelző alatt egy 5000 mAh-s akkumulátor lapul, a rendszert pedig grafén és gőzkamra használatával dobták fel hűtés szempontjából. Van Huawei M-Pem-támogatás is, 4096 szintű nyomásérzékenységgel, illetve GPU Turbo 2.0 technológia. A Dolby-Atmos Super-Bass Stereo Speaker System hangrendszerrel pedig a zajkeltés sem lesz nehéz feladat. 

Természetesen hiába több és jobb bizonyos szempontból a Mate 20 X, mint a Mate 20 Pro, mégis az utóbbi az igazi zászlóshajó. A Mate 20 X ugyanis csak IP53-as minősítést kapott, vagyis inkább csak fröccsenésálló. A vízcsepp alakú szenzorsáv kevesebbet vesz el a képernyőből, de 3D-s arcfelismerést sem kínál. Az ujjlenyomat-olvasó sem a kijelzőben, hanem a hátlapon van. 

Az alapmodell már október végétől elérhető, 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerül bele, 899 euróért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.