Hirdetés

Tényleg jön a Galaxy Note 8



|

A Samsung új zászlóshajót ígért az idei évre, miután a valaha volt második legjobb negyedévét zárta.

Hirdetés

A Samsung közzétette a 2017 első negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit, ezzel párhuzamosan pedig egy érdekes ígéretet is tett. Az idei év második felében előáll egy új zászlóshajóval a dél-koreai vállalat. 

Hirdetés

Miután most tavasszal a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ már megérkeztek, értelemszerűen az őszre (vagy nyár végére) várható Galaxy Note zászlóshajóról van szó. Vagyis a sokat pletykált Galaxy Note 8-ról. 

Mindössze néhány hónap választ el minket az újdonságtól, amellyel kapcsolatban a Samsung már korábban leszögezte: a Galaxy Note 7 problémái ellenére nem szünteti meg ezt a vonalat. 

A Samsung Electronics egyébként a valaha volt második legjobb negyedévét zárta, 9,9 billió won nyereséggel. Érdekesség, hogy a mobilos divízió nyeresége több eladás mellett is csökkent, de ennek a hátterében valószínűleg az áll, hogy mivel sokan már a Galaxy S8-at várták, a Samsung csökkentette a Galaxy S7 árát. Ebben a negyedévben azonban inkább az olcsóbb Samsungok eladásai pörögtek fel. 

A Samsung a félvezetők és a kijelzők piacán is tarolt. Valószínűleg újabb kedvező jelentésre számíthatunk, ha a statisztikákba majd a Galaxy S8 is bekerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.