Hirdetés

Tényleg jön a Google Pixel Lite okostelefon



|

A Pixel Lite mobilok mellett idén Pixel 4 csúcstelefonokat, viselhető eszközt, okoshangszórókat és biztonsági kamerákat is dob majd piacra a Google.

Hirdetés

Hónapok óta hallani, hogy a Google a középkategóriás mobilpiacra is betörne a Pixel 3 Lite és a Pixel 3 XL Lite okostelefonokkal, amelyek ki is szivárogtak már. A Nikkei úgy értesült, hogy ezeken kívül más hardveres újdonságokat is hoz még idén az óriás. 

Hirdetés

Állítólag az új Pixel Lite mobil(ok) olcsóbb lesz, mint az iPhone XR. Sajnos azonban a szivárgások alapján sokkal gyengébb chipet, kevesebb tárhelyet és jóval csúnyább dizájnt is kap. Cserébe akár sokkal olcsóbb is lehet, mint a Pixel 3 szériás modellek, miközben ugyanazt a kamerát kínálja. 

A Nikkei szerint a Google új prémium Pixel modelleket is piacra dob idén, emellett pedig új okoshangszórókkal, biztonsági kamerákkal és viselhető eszközökkel is készül. A Pixel Watch-ról igen régóta beszélnek már, a Wear OS évek óta a piacon van, a Google azonban még mindig nem szánta el magát egy saját okosóra bemutatójára. Talán ősszel? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.