Hirdetés

Tényleg jövőre érkezhet a tripla kamerás iPhone



|

Egyre több jelentés érkezik egy 2019-es iPhone készülékről, amelynek a hátlapján már három kamera lesz.

Hirdetés

A múlt hónapban már lehetett hallani egy olyan Apple iPhone-ról, amely 2019-ben tripla hátlapi kamerával érkezne. Most még több jelentés érkezett erről a jövőbeli modellről. 

Hirdetés

Ezúttal a Deutsche Securities elemzője, Lu Jialin árulkodott. Az értesülései szerint az Apple két sztereólencsét és egy telefotós lencsét vetne be. Mindennek hála az iPhone képes lesz 3D-s képek rögzítésére, anélkül, hogy olyan lézereket használna, mint az iPhone X előlapi TrueDepth kamerája. 

Egy 3D-képes tripla kamera tökéletes megoldás lenne a kiterjesztett valóságra építő appokhoz és funkciókhoz. Azt pedig rég tudjuk, hogy Tim Cook szerint a kiterjesztett valóságé a jövő. Az Apple a múlt évben indította el az ARKitet a fejlesztők számára. 

Természetesen az Apple nem lesz első a tripla kamerás okostelefonok világában. A Huawei már idén piacra dobott egy ilyet: a P20 Pro 40 megapixeles RGB kameráját egy 20 megapixeles monokróm szenzor és egy 8 megapixeles telefotós lencse egészítik ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.