Hirdetés

Tényleg készül a Galaxy Watch okosóra



|

A Samsung dolgozói állítólag Wear OS-t futtató Gear okosórákat hordanak.

Hirdetés

Gombamód szaporodnak a pletykák a Samsung Gear S4 okosórájáról, amiből könnyen lehet, hogy végül Samsung Galaxy Watch lesz. Egyelőre persze nem elképzelhetetlen, hogy két külön termékről van szó. Ami viszont biztos, az az, hogy a Samsung Wear OS rendszert futtató modellen is dolgozik, ami igen nagyot szól majd

Hirdetés

A megbízható szivárogtató, Evan Blass nemrég arról adott hírt, hogy olyan Samsung-dolgozókat láttak, akik Wear OS-t futtató Gear okosórákat viseltek. 

Elméletileg a Samsung Wear OS-t futtató okosórája az idei második félévben mutatkozik be. Valószínűleg emellett maradnak a kínálatban a Tizen rendszerű megoldások is, bár egyelőre lehetetlen biztosra megtippelni a Samsung stratégiáját. 

Érdekesség, hogy a Samsungnak volt már androidos okosórája: méghozzá a Galaxy Gear. A későbbi Gear S2 és Gear S3 modellek azonban mind a gyártó saját Tizen rendszerére építettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.