Hirdetés

Tényleg lesz vezeték nélküli fülhallgatója a OnePlusnak



|

Immáron hivatalos: július 21-én, a OnePlus Nord mobillal együtt érkezik a OnePlus Buds vezeték nélküli fülhallgató.

Hirdetés

Hónapok óta megy a pletyka arról, hogy a OnePlusnak is lesz vezeték nélküli fülhallgatója. Ez végre már hivatalos, július 21-én, egy digitális rendezvény keretében bemutatja a OnePlus Buds nevű vezeték nélküli fülhallgatót a gyártó. Ugyanezen az eseményen debütál a OnePlus Nord is, az elérhető árú, középkategóriás okostelefon, csúcskategóriás főkamerával. Sajnos a fülhallgató nevén kívül mást nem árult el a gyártó, így nem tudni, hogy kapunk-e aktív zajszűrést vagy éppen milyen lesz az üzemidő. 

Hirdetés

A szivárgások szerint az Apple AirPodsra hasonlít majd a OnePlus újdonsága, amelynél az embereket igazából jobban érdekli a OnePlus Nord. Az új mobil 500 dollárba kerül majd, a Snapdragon 765G rendszerchip dolgozik benne, és lesz 105 fokos, ultraszéles szelfikamerája, mint a Google Pixel 3-nak. 

A OnePlus kiadott egy új képet a Nord szürke verziójának hátlapjáról is, valamint megszellőztette, hogy az első 10 készüléket a szerencsés rajongók között osztja majd szét. Konkrétumok egyelőre nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.