Hirdetés

Tényleg mesterséges intelligenciával segíti a fotózást az LG



|

Az új V30-ban debütáló Vision AI szoftveresen működik: automatikusan elemzi a képernyőn látottakat, és a legjobb rögzítési módot ajánlja fel.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk róla, hogy bár az LG G7-re még lehet, hogy sokáig kell várni, az idei MWC-n az LG is ott lesz, méghozzá a V30 egy speciális kiadásával. Az új modell alapvetően a mesterséges intelligencia miatt lesz különleges, de nem egy dedikált chip révén, hanem kizárólag szoftveres okosságok miatt. 

Hirdetés

A 2018-as kiadású LG V30 nagy érdekessége a Vision AI lesz, amely a jobb képek készítésében segít, illetve a Voice AI, ami LG-exkluzív hangutasításokat kínál majd a Google Assistant digitális segédhez. 

A hangutasítások révén lehet majd lassított videót vagy time-lapse jellegű fotót készíteni, esetleg QR-kódot szkennelni. 

Ennél érdekesebb azonban a Vision AI, amely képes lesz a képernyőn látott objektumokat automatikusan elemezni, majd felajánlani a legjobb rögzítési módot nyolc közül. Külön mód van a portrékhoz, ételhez, állatokhoz, tájakhoz, városokhoz, virágokhoz, napkeltéhez és napnyugtához. 

Az LG azért tudja, hogy mi a fontos egy képen, mert elemzi a szögeket, a színeket, a tükröződéseket, a háttérvilágítást és egyéb apróságokat, amelyek révén megalkotható a legjobb beállítás. A Vision AI egyébként a QR-kódokat automatikusan felismeri és szkenneli, illetve kevés fénynél képes világosítani a képeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.