Hirdetés

Tényleg működik az S-Ray irányított hangszóró



|

A Samsung C-Lab kísérleti projektje ott van a CES-en, és a beszámolók szerint jól működik az irányított hangszóró.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a lelkes Samsung-dolgozóknak hála a Samsung C-Lab mindig érdekes kísérleti projekteket visz el a nagy kiállításokra. A CES-en is akad pár érdekesség, például az S-Ray hordozható, irányított hangszórók, amelyekkel csak mi halljuk a zenét, a mellettünk lévők nem. 

Hirdetés

A nyakba tehető hangszórók fölfelé néznek, és a viselésük közben úgy hallgathatunk zenét, podcastot vagy mást, hogy azt kizárólag mi halljuk, aki mellettünk ül, az nem. 

A helyszíni beszámolók szerint az S-Ray jól működik, bár valószínűleg legalább egy év, mire piacra kerülhet - ha egyáltalán valaha megjelenik. 

Az S-Ray-csapat egyébként egy apró hangszórón is dolgozik, amit kizárólag azzal szemben ülve lehet hallani. Már néhány foknyi eltérés teljes némaságot eredményez. Elvileg egy okostelefonra csatlakoztatható hangszóró is lesz, ami szintén irányított hangokat játszik le. 

Az irányított hangszórók ötlete alapvetően nem új, és jól beváltak már olyan helyeken, mint például a múzeumokban. Az S-Ray viszont azért más, mert kicsi, akkumulátor működteti és hordozható, viselhető. 

Mielőtt a termékek megjelennének a piacon, a fejlesztők javítani akarnak a hangminőségen, és a Samsunggal együtt dolgozva eldönteni, hogy Samsung termékként vagy egy külön leányvállalat márkájaként dobják piacra az S-Rayt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.