Hirdetés

Tényleg négy Samsung Galaxy S10 készül



|

A két normál modellt egy olcsóbb iPhone XR-rivális és egy 5G-s abszolút csúcsmodell egészíti majd ki.

Hirdetés

A Samsung a várakozások szerint egyenesen négy Galaxy S10 modellt mutat be jövőre. Azt már eddig is tudtuk, hogy az első három beyond 0, beyond 1 és beyond 2 kódnéven fut. A negyedik a beyond 2 5G lesz. 

Hirdetés

A kódnevek nemrég felbukkantak az Samsung Galaxy S9+-ra írt Android 9 Pie béta keretrendszerében is. A kiszivárgott build rengeteg érdekességet elárult, például azt, hogy teljesen átalakítja a kezelőfelületet a Samsung

Sajnos a kódneveken felül további új információk nincsenek, illetve érdemes hozzátenni, hogy a négy modellről már korábban is voltak pletykák. 

A beyond 0, 1 és 2 egyébként globálisan is elérhető lesz, a beyond 2 5G viszont elképzelhető, hogy kizárólag Dél-Koreában jelenik meg. 

A beyond 0 az iPhone XR ellenfele lehet, 5,8 hüvelykes kijelzővel és egy hátlapi kamerával. A beyond 1 5,8 hüvelykes kijelzővel és dupla hátlapi kamerával érkezhet, míg a beyond 2 (Galaxy S10+) már 6,44 hüvelykes kijelzőt, tripla hátsó és dupla előlapi kamerákat kap. A negyedik modell értelemszerűen az 5G-t is támogatja. Mindegyik modell Android 9.0 Pie rendszerrel debütál majd, Európában Samsung Exynos chippel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.