Hirdetés

Tényleg oldalról ugrik fel a Lenovo Legion gamermobil kamerája



|

A játékosoknak szánt okostelefonról több dolgot is megerősítettek a napokban, a Lenovo Legion oldalsó szelfikamerát és 90 wattos gyorstöltést kap.

Hirdetés

Egykor még elképzelhetetlen ötlet lett volna, mára azonban elképesztően jövedelmező üzlet lett élőben közvetíteni és kommentálni, ahogy valaki játszik. Általában gamergép és vloggingkütyü kell ehhez, de lehet, hogy a jövőben egy mobil is elég lesz... például a Lenovo Legion, amit kifejezetten játékosoknak szánnak, és Kínában már előrendelhető. Bár csak július 22-én mutatkozik be hivatalosan, a gyártó már több dolgot is megerősített a készülékkel kapcsolatban. 

Hirdetés

Tudni lehet például, hogy a szelfikamera tényleg a készülék oldalából emelkedik ki, ugyanis valóban fekvő módra tervezték a mobilt. Vagyis a szelfikamera élő streamingre lett kitalálva, de csoportszelfizésre is jó lehet. A Lenovo a leggyorsabb felugró modult ígéri, csak 0,496 másodperc kell a kamerának, hogy felugorjon, 0,5, hogy visszahúzódjon. Akár 400 000 használatot is kibír. 

Belül Snapdragon 865 Plus lapkára, 6 GB RAM-ra, 128 GB tárhelyre és 90 wattos gyorstöltésre számíthatunk a 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es AMOLED-kijelző alatt. És az RGB-s fények sem maradnak el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.