Hirdetés

Tényleg visszahívhatóak lesznek az üzenetek a Facebook Messengerben



|

A Facebook megerősítette, hogy a Messenger üzenetküldőjében hamarosan visszahívhatjuk az elküldött üzeneteket.

Hirdetés

Nemsokára elérhető lesz a Facebook Messenger legújabb funkciója, az, amellyel visszahívhatjuk az elküldött üzeneteket. Ezt maga a Facebook erősítette meg. A várva-várt funkcióról már októberben tudni lehetett, természetesen előnye és hátránya is lesz a módosításnak. 

Hirdetés

A Facebook úgy erősítette meg a funkció érkezését, hogy az iOS platformra írt Messenger app frissítésének változtatási listájában elrejtett egy megjegyzést. Ez megemlíti a lehetőségét annak, hogy a beszélgetésekből hamarosan eltávolíthatóak lesznek az üzenetek, elküldés után is. A megjegyzés szerint ez hasznos, ha rossz fotót küldtünk, esetleg pontatlan információt vagy konkrétan rossz beszélgetésbe ment az üzenet. Az elküldés után 10 percen belül lesz lehetőségünk az üzenetek visszahívására. 

A lehetőség sokak szerint remek, de a 10 perces időkeretet kicsit szűknek tartják az emberek. A semmitől persze ez is jobb. 

Azt továbbra sem tudni, hogy a Facebook pontosan mikor teszi mindenki számára elérhetővé ezt az új funkciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.