Hirdetés

Ez a mobil nem csak olcsó, 4 év garancia is van hozzá



|

A Földnek is jót tenne, ha elterjednének a hasonló mobilok: a Teracube olcsó, ráadásul 4 év garancia van mellé.

Hirdetés

Aki törte már össze valahogyan az okostelefonját, az tudja, hogy nem olcsó mulatság megjavíttatni vagy venni egy újat azonnal. Ezen a problémán segítene többek között a Teracube, amely kitalált egy mobilt, 4 év prémium garanciával. Az okostelefon nagyjából 300 dollárba kerülne, ennyiért pedig biztosítás is jár a balesetekre. 

Hirdetés

Bármi is történne ugyanis a mobillal, a gyártó 39 dollárért újszerű cseremodellt küldene. A javított modellek aztán máshoz kerülnek, akik hasonlóan pórul jártak. A Teracube szerint ennek hála az e-szemét mennyisége jelentősen csökkenhetne, és hozzájárulna az ötlet a fenntarthatósághoz. 

A hardver egyébként elég átlagos: 6,2 hüvelykes full HD-s kijelző, fém ház, 6 GB RAM, 128 GB tárhely, 12+5 megapixeles hátsó és 8 megapixeles első kamerák, NFC jellemzik a MediaTek P60 SoC mellett. Nem csodamobil tehát, de a vázolt üzleti modell annál érdekesebb: legalább négy évig gondmentes mobilozás, viszonylag olcsón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.