Hirdetés

Térképnézettel és új ikonnal frissül a Google Fotók



|

Megint áttervezte a népszerű Google Fotók appot a fejlesztőcsapat, ezúttal egyszerűbb felület és ikon, valamint térképes nézet is érkezik.

Hirdetés

A Google ismét felújítja a népszerű Fotók appot. A legszembetűnőbb változtatást a térképes nézet érkezése jelenti, amely segítségével könnyebb lesz például a nyaralások, utazások során készült képeket böngészni. Persze a nézet csak azoknál a képeknél használható, amelyeknél a földrajzi adatok rögzítése engedélyezve volt. Ezen a funkción kívül a frissítés hangsúlya az egyszerűsített dizájnon volt.

Hirdetés

Négy helyett immár csak három fő fül található az appon belül, a kevésbé gyakran használt funkciókat ezeken belül osztották szét. A fő Fotók szekció már nagyobb és sűrűbb előnézetet kínál, automatikusan lejátszódó videókkal és hangsúlyos emlékek résszel. Van kereső is, a könyvtár fül alá pedig az albumokat, a kedvenceket, az archívumot és a kukát pakolták, továbbá a nyomtatási lehetőségeket. 

Az emlékek részbe ezentúl heti kiemelések és közeli barátokról, családról készült fotók is jönnek, és bármelyik időszak vagy ember elrejtése megadható, ha valakit vagy valamit nem szeretnénk itt látni. Az appnak az ikonja is megváltozott, a frissített app pedig a héten és a jövő héten válik elérhetővé folyamatosan. A meglévő felhasználók automatikus frissítéssel is megkapják, ha így állították be a mobiljukon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.