Hirdetés

Ez az elektromos pickup a Tesla Cybertruckot is lepipálja



|

A Nikola Badger nagyobb hatótávolságot ígér, mint a Tesla nagyon várt elektromos pickupja, a Cybertruck.

Hirdetés

A Nikola bemutatta az első elektromos pickupját, amely a Badger névre hallgat, és bizony sok kellemetlenséget okozhat a Teslának. Az üzemanyagcellájának és az akkumulátorának hála ugyanis maximum 600 mérföldes hatótávval rendelkezik. Az elektromos pickupok hamarosan igen zsúfolttá váló piacán a szakértők szerint igen versenyképes lehet. 

Hirdetés

Az autógyártó általában komoly igénybevételre gyárt teherautóféleségeket, offroados környezetbe tervezett sportjárműveket. A mostani új pickupon évek óta dolgoznak, és hisznek benne, hogy egy teljes napi munkát kibír a Badger anélkül, hogy lemerülne. 

A Badgerből lesz üzemanyagcellával kiegészített és a nélküli verzió is, és 100 mérfölddel veri a Tesla legdrágább Cybertruckját hatótávban. Elvileg szeptembertől lesz kapható, de ára még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.