Hirdetés

Téves infókkal próbálta az Apple kiszűrni, kik szivárogtatnak



|

Valószínűleg szándékosan félrevezette néhány alkalmazottját a cég, hogy megtudják, ki fecseg a közelgő bejelentésekről.

Hirdetés

Az Apple jellemzően márciusban, a nyár elején, illetve szeptemberben tart egy-egy rendezvényt, melyeken különböző termékeinek aktuálisan legfrissebb változatait mutatja be. A járvány miatt felborult ez a rend, és úgy látszik, idén sem fog visszatérni a korábbi ütemezés.

Több ismert, a múltban idő előtt közzétett információk nyomán megbízhatónak tartott személy is határozottan állította, hogy március 23-án lesz egy esemény, azonban úgy tűnik, tévedtek. Az Apple mindig pontosan egy héttel előbb küldi ki a meghívókat, viszont mostanáig egy sem érkezett.

Hirdetés

Az egyik szivárogtató, Jon Prosser videójában arról beszélt, hogy az Apple szándékosan vezette félre egyes munkatársait, akikről azt sejtette, bizalmas infókat adnak ki. Az ő egyik forrása már február eleje óta azt sugdosta, hogy valójában áprilisra várható a következő esemény, de nem hitt neki, mert mindenki más március 23-át emlegette.

Az áprilisi prezentáció során bemutatkozhatnak az AirTags-ek, amikkel bármely tárgyunkat könnyen megtalálhatjuk; egy frissített, 10,2"-es iPad, és elvileg van esély a következő iPad Pro leleplezésére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.