Hirdetés

Hány napig bírja a weboldal, ami törli magát, ha 24 óráig nem posztol rá senki?



|

A kísérlet a napokban indult, és egyelőre az kitalálójának nincs oka aggódni.

Hirdetés

A The Useless Web segítségével mindig találhatunk haszontalan oldalakat, amikre indokolatlanul sok, egyébként hasznos tennivalókkal eltölthető időt pazarolhatunk. Bár elsőre a This Website Will Self Destruct is hasztalannak tűnik, valójában nem csak mint kísérlet, hanem mint pozitív energiákat sugárzó felület is hasznos.

Hirdetés

Az oldal nagyon egyszerű elv szerint működik: amíg posztolnak rá az emberek, addig él, de ahogy 24 órán át nem érkezik üzenet, törli magát a teljes adatbázisával együtt. Egy számláló mutatja, hány másodperc kell még az önmegsemmisítéshez. Bárki bármit írhat, olvashatja mások név nélkül közzétett üzeneteit a "Read a message" gombbal, vagy ha úgy érzi, lelkileg nincs rendben, a Feeling Down gombra kattintva megtalálhatja különböző segélyvonalak elérhetőségeit.

A projekt április 18-án indult, a készítő @FemmeAndroid elmondása szerint április 26-áig már 8 millió látogatója volt, és 85000 üzenet érkezett. Küldjetek ti is valami bátorítót!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.