Hirdetés

2019-ben még a Facebookot is legyőzte a TikTok



|

2019-ben valósággal szárnyalt a TikTok, többen töltötték le mobilra, mint a Facebookot vagy a Facebook Messengert.

Hirdetés

2019-ben elképesztően népszerű lett a TikTok zenés-videós app, amely több mint 700 millió letöltést köszönhetett a felhasználóknak, vagyis többen szedték le, mint a Facebookot vagy a Facebook Messengert. Csak a WhatsApp tudta megelőzni több mint 850 millió letöltéssel. 

Hirdetés

A Sensor Tower adatai szerint a TikTok 2018-ban még a negyedik legnépszerűbb volt, tavaly azonban már csak a WhatsApp iránt volt nagyobb érdeklődés. A TikTok legnagyobb piaca továbbra is India, a letöltések 44 százaléka innen ered (a kitiltás ellenére is). A kínai népszerűség csökkent ugyan, de az utolsó negyedévben a bevételek 78 százaléka innen érkezett. 

A rövid videók felvételét, majd azok hanggal vagy zenével, továbbá matricákkal és szűrőkkel való kiegészítését segítő app igen sok kritikát is kap, a szakértők szerint nem védi eléggé a gyerekeket, beszélnek adatkezelési botrányokról; mindezek ellenére a népszerűsége tovább emelkedik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.