Hirdetés

Tim Cook már iPhone X-et használ



|

Egy videóból kiderült, hogy az Apple első embere már a tizedik évfordulós iPhone-t hordja magánál.

Hirdetés

Az iPhone X sorozatgyártásával elég nagy bajok voltak és vannak mostanában, egyes elemzők pedig úgy vélik, hogy akár jövő márciusra is csúszhat a november elejére ígért forgalmazás kezdete. Mások szerint jövő nyáron is nehéz lesz szerezni az iPhone X-ből. 

Hirdetés

Más persze a helyzet, ha valakit Tim Cooknak hívnak. Előkerült ugyanis egy videó, amely bizonyította, hogy az Apple vezére már iPhone X-et használ. 

Tim Cook az Oxfordi Egyetemen válaszolt kérdésekre, amikor az iPhone X lassan kicsúszott a jobb zsebéből. Ezután ránézett - talán a Face ID fel is oldotta a készüléket -, majd kijelzővel lefelé maga mellé tette az eszközt. Onnan lehet tudni, hogy egy iPhone X volt, hogy a dupla kamera elrendezése vertikális. 

Az átlagfelhasználóknak továbbra is várniuk kell az iPhone X-re: a legszerencsésebb esetben is november 3-án kezdődhet a bolti forgalmazás. A 64 GB-os modell 379 990 forintba kerül, a 256 GB-os ára 436 990 forint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.