Hirdetés

Tim Cook szerint ideje kevesebbet nyomkodni az iPhone-od



|

Cook szerint az Apple sosem akarta maximalizálni a használati időt, ráadásul ő maga is kikapcsolta a okostelefonján az összes app értesítését.

Hirdetés

Ritkán hallunk olyasmit egy óriási technológiai cég ügyvezetőjétől, hogy felszólítja a felhasználókat: tegyék le a gyártó legfőbb termékét. Éppen ez történt azonban akkor, amikor Tim Cook a TIME 100 Summit alkalmából beszédet mondott. A konferencián a legbefolyásosabb emberek beszéltek. 

Hirdetés

Köztük volt az Apple ügyvezetője, Tim Cook is. A beszéde alatt elmondta, hogy az Apple sosem azért alkotta meg az iPhone-okat, hogy azokat állandóan használják az emberek. Az Apple sosem akarta maximalizálni a használati időt, a stratégiájuk soha nem erről szólt. 

Tim Cook nem csak azt javasolja az embereknek, hogy ne nyomkodják annyit a mobiljukat, hanem arra is felhívta a figyelmüket, hogy ideje odafigyelni a különféle értesítésekre: konkrétan ideje azokat kikapcsolni. Tim Cook minden iPhone-felhasználót bátorít, hogy nézze át az értesítésekkel kapcsolatos beállításait. 

Az Apple első embere feltette magának a kérdést: valóban szüksége van arra, hogy naponta ezernyi értesítést kapjon? Ez ugyanis semmilyen értéket nem ad hozzá az életéhez, és jobb emberré sem teszi őt. Éppen ezért belépett a beállításokba, és kikapcsolta az értesítéseket. Az Apple ügyvezetője tehát hallani sem akar az iPhone-okon futó appok értesítéseiről és ajánlatairól, és azt javasolja, hogy saját maga érdekében mindenki figyeljen oda erre. 

Az Apple még a 2018-as fejlesztői konferenciáján mutatta be az iOS Screen Time funkcióját, amelynek használata után Tim Cook maga is rájött, hogy túl sokat használja az iPhone-ját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.