Hirdetés

Tim Cook szerint még hülyeség az okosszemüveg



|

Az Apple vezére szerint a jelenlegi technológia nem elég jó ahhoz, hogy a kiterjesztett valóságra egy okosszemüveget építsenek.

Hirdetés

Amióta a Pokémon GO tavaly megjelent, Tim Cook szinte "szerelmes" a kiterjesztett valóságba, és amennyire csak telik az Apple-től, támogatja az AR-t. 

Hirdetés

Mindezek fényében állandó és visszatérő pletyka lett, hogy az Apple nagyon rövid időn belül előáll a saját okosszemüvegével, amely nem csak minden eddigi viselhető eszközt lepipál, de az iPhone-t is a feledés homályába száműzi. 

Az Apple ügyvezetője most véget vetett a találgatásoknak - egy interjúban elmondta, hogy jelenleg nem létezik az a technológia, amellyel egy minőségi okosszemüveget meg lehetne alkotni. 

Nem csak a látószöggel van egyelőre baj. Tim Cook szerint az Apple nem akar semmiben első lenni, az Apple a legjobb akar lenni. Manapság pedig nincs olyan okosszemüveg, amivel az Apple-nél bárki elégedett lenne. 

Cook az AR-t az App Store-hoz hasonlította: 2008-ban sokan úgy érezték, hogy a mobilos alkalmazásbolt nem lesz siker. Végül óriási szenzációvá vált. Tim Cook szerint a kiterjesztett valósággal ugyanez lesz, és alapjaiban változtatja meg a vásárlási szokásainkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.