Hirdetés

Tim Cook szerint vehetsz iPhone X-et, ha spórolsz a kávén



|

Az Apple első embere szerint nem árazzák túl az új iPhone-t, csak annyit kérnek érte, amennyit értékben kínálnak vele.

Hirdetés

Már láthattuk az iPhone X-et belülről, és azt is tudjuk, hogy megőrjítette az embereket. Rengetegen kritizálják, sokan pedig védik és rajonganak érte. Egy dolog viszont biztos: még a riválisok csúcsmodelljeihez képest is drága, és nem csak hazánkban. 

Hirdetés

Tim Cook az iPhone X megjelenése alkalmából azonban sok dologról beszélt, és igyekezett olyan fényben megvilágítani az iPhone X-et, amely alapján szinte bárkinek lehet ilyen mobilja. 

Az Apple első embere arról beszélt, hogy Amerikában (ahol jóval "olcsóbb" az iPhone X, mint hazánkban) sokan részletekben fizetik az új okostelefonjukat, az iPhone X-et pedig akár már havi 33 dollárért haza lehet vinni. Hozzátette, hogy ez heti néhány kávé árának felel meg, főleg, ha valaki divatos helyen kávézik. 

Vajon tényleg összejöhet egy iPhone X, ha valaki elkezd spórolni a kávén? 

Nehéz kérdés, mindenesetre Tim Cook hozzátette, hogy egyáltalán nem próbálják túlárazni az iPhone X-et. A vételárat ahhoz az értékhez igazították, amit a készülékkel kínálnak a leendő vásárlóknak. 

Természetesen rengetegen szeretnék megkaparintani a valaha volt legjobb iPhone-t, ami a sajátosságai miatt azonban némi megszokást igényel a korábbi modellekhez mérten (home gomb hiánya, belógó szenzorsáv, a Touch ID-nál lassabb azonosítás). Értelemszerűen a változásokhoz nem mindenki akar vagy tud alkalmazkodni, emiatt vannak, akik már vissza is vitték az iPhone X-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.