Hirdetés

Videó: így követhetsz minket, miután átalakul a Facebook



|

Önmagában teljesen jó irány, amit Mark Zuckerberg bejelentett: több megosztás a családtól és a barátoktól, és kevesebb céges tartalom. Viszont ettől mi is eltűnhetünk az idővonaladról, hacsak nem kattintasz párat. Mutatjuk, hová.

Hirdetés

Talán még nem látsz nagy változást, mivel a Facebook kétmilliárdnál is több felhasználója számára nem egyszerre lépnek életbe az újdonságok, de a tény attól még tény marad: mostanában nagyon megváltozik a közösségi oldal. Mark Zuckerberg bejelentése szerint sokkal inkább a családok és közvetlen barátok bejegyzéseit és megosztásait dobja majd fel nekünk a rendszer, valamint azokat az embereket és oldalakat, amelyek postjai alatt a lájkoláson kívül gyakran hozzá is szólunk, beszélgetünk. Ez önmagában szép gondolat, de er azt is jelenti, hogy az általad követett oldalak (például a PC World vagy a GameStar) megosztásai sokkal ritkábban, vagy akár egyáltalán nem jelennek meg a faladon. Ha szeretnél velünk továbbra is gyakran találkozni a Facebook felületén, mutatjuk az egyszerű teendőket videón és írásban egyaránt.

Hirdetés

Először is kattintsatok a PC World, vagy épp a GameStar Facebook oldalára. Itt a fejléc illetve a borítókép alatt találjátok a "Követed" (Following) feliratú gombot. Ennek legördülő menüjében jelöljétek ki a "Megjelenítés elsőként" (See first) pontot. Ezzel gyakorlatilag bekerülünk azon kedvenceid közé, akiket a Facebook rendezési algoritmusa az átlagnál fontosabbnak ítél, és ezért továbbra is megjelennek a híreink, mémjeink, megosztásaink, amikor az üzenőfalat görgeted.

Másrészt pedig érdemes valóban olyan szinten is aktívabbnak lenni, hogy egy-egy kósza lájk mellett a véleményeteket is megosztod a postjaink alatt: reagáljatok a cikkre, meséljétek el saját meglátásaitokat, vagy válaszoljatok más kommentelők véleményére. Ezzel egyrészt titeket is jobban megismerünk, könnyebben írunk olyan cikkeket, amik minél több olvasónkat érdekelnek, vagy épp olyan tippeket, segédanyagokat publikálhatunk, amik a ti problémáitok megoldásában segítenek.

Szóval, irány a Facebook, találkozzunk ott is minél gyakrabban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.